VERZENDEN
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Wij doen ons best om de bestelling binnen 48 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Het kan in uitzonderlijke situaties voorkomen dat dit niet lukt. Wij zullen je hiervan dan per e-mail op de hoogte stellen.

Afwijkend afleveradres
Wil je je bestelling laten bezorgen op een ander adres bijvoorbeeld bij vrienden, familie of op je werk? Geen probleem. Geef  dan op het bestelformulier aan dat je het op een ander adres wil laten bezorgen.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen altijd € 4,50.
Is de bestelling € 50,00 of meer? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Wij proberen de verpakkingskosten zo laag mogelijk te houden zodat wij onze producten tegen scherpe prijzen kunnen blijven aanbieden. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk aan het milieu te denken.
Dat betekent dat we voor het verzenden van bestellingen via pakketpost gebruik kunnen maken van hergebruikte verpakkingen. Hierdoor kan het voorkomen dat je je bestelling ontvangt in een doos met de opdruk van een ander bedrijf. We zorgen er wel altijd voor dat onze naam duidelijk zichtbaar is op de buitenkant van de doos.


RETOURNEREN
Voor alle bestellingen bij Mini & Maxi geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Voldoet het bestelde artikel echter niet aan je verwachtingen, dan kan je het onbeschadigde artikel retourneren onder de volgende voorwaarden:

  •  Binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
  • In verband met hygiëne moet het artikel in ongebruikte en verkoopbare staat zijn.
  • Het artikel moet in de originele, onbeschadigde verpakking zitten.
  • Het artikel mag niet gebruikt en/of gewassen zijn.
  • Hebben wij een product speciaal voor jou gemaakt (zoals een speenkoord met naam)? Dan is het niet mogelijk om deze retour te sturen.

Wil je het product terugsturen? Laat dit dan eerst even weten via ons retourformulier.
Voldoet het artikel niet aan de bovenstaande retour voorwaarden? Dan kan je het artikel niet retour sturen.

Retouradres:
Mini & Maxi
het Rieteiland 6
7207 MT ZUTPHEN

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Mini & Maxi niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Stuur daarom altijd je artikel(en) retour via een pakketdienst met track & trace. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. 
De kosten voor het retour zenden van je bestelling komen voor eigen rekening. De kosten voor het retour zenden van defect of verkeerd geleverd(e) product(en) worden wel vergoed.

Mini & Maxi zal na ontvangst van de retourzending de zending volgens de bovenstaande retourvoorwaarden controleren. Indien de retourzending is goedgekeurd dan zal Mini & Maxi het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) en de verzendkosten van de levering, indien van toepassing, binnen  14 dagen terugstorten op je rekening. Indien je slechts een deel van je bestelde artikelen retourneert, worden de verzendkosten van de levering nooit vergoed.

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen door Mini & Maxi altijd worden geweigerd.
Op alle verkopen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

© 2019 - 2023 Mini en Maxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel